Visa Inspire

O putovanjima

Gospodarstvo / Flash | 03. 03. 2017. u 07:20 Z.S

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna sam od onih koji silno vole putovati i svoja putovanja planiraju mjesecima unaprijed.

Ako ste, kojim slučajem, čitajući prvu rečenicu pomislili da sam među onima koji sedmicama unaprijed pišu beskonačno duge popise svega što će spakirati u (najčešće) nerealno velike kofere - e pa, nije tako! Duga plava suknja, mala crna haljina, pantalone ovakve ili onakve, to nije dio mog planiranja. Dovoljno dugo putujem da bih čak i zavezanih očiju mogla spakirati kofer kabinske veličine, a da mi na putovanju - pa makar ono trajalo i duže od dana koje sam planirala - baš ništa ne nedostaje.

Pitate se kako? Neviđeno lako!

Planiram destinacije. Biram one na kojima ranije nisam bila. Uvjerena sam da nijedna turistička agencija ne može bolje od mene izabrati baš ono što mi godi. Internet je beskonačna riznica savršenih lokacija i odličnih cijena avionskih karata, a ja imam sve što mi treba za tu avanturu: VISA Inspire karticu! U planiranju putovanja uživam skoro jednako kao i u putovanju samom, a najbolja prijateljica na tom putu mi je kartica.

S njom plaćam odabrane hotele, prevoz koji meni najviše odgovara u vrijeme koje ja želim. Otkako sam otkrila čudesni svijet različitih spajanja destinacija - putovanja za koja nisam ni sanjala da ću na njih krenuti, imam mali ritual: putovanja planiram iz udobnosti svog doma. Zahvaljujući Visa Inspire kartici Intesa Sanpaolo Banke, kojom plaćam sigurno na svim VISA mjestima i kontrolirajući troškove, a kontrola troškova je vještina koju rado prepuštam mojoj banci jer joj, pa recimo tako, nisam baš najvičnija. Banka me neće iznevjeriti, samu sebe bih već i mogla.

A onog trenutka kada najnovija avantura počne, važno je da moj mali kofer nije pretežak. U njemu su one stvari koje mi nužno trebaju, poput omiljene knjige i toplije veste. A ako se dogodi da mi zatreba nešto neplanirano, ili samo poželim da imam onu malu crnu haljinu u izlogu novog grada, moja VISA Inspire je ponovo tu. S njom mogu platiti bilo šta bilo gdje, a kao i svaka najbolja prijateljica - moja VISA Inspire ne postavlja suvišna pitanja. Ona je sve što mi treba i za nju mi ne trebaju ni koferi ni torbe, jer stane u džep. Ko bi mogao poželjeti više?

A sada me izvinite, ne mogu dalje pisati. Upravo planiram proljetne praznike. Moja VISA Inspire i ja putujemo u Rim. Sa sobom nosim samo novčiće koje ću, za sreću, ubaciti u fontanu Trevi, jer novac mogu podizati na bankomatima u Italiji - bez provizije! A možda se tamo sretnemo i nastavimo razgovor?

Kopirati
Drag cursor here to close