55.

NSoft na ljestvici 500 najbrže rastućih tehnoloških poduzeća u EMEA regiji

Gospodarstvo / Flash | 16. 12. 2016. u 09:27 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

NSoftu je još jednom dodijeljeno priznanje za uspješnost u poslovanju. Nije prošlo dugo otkako se NSoft plasirao u top pet najbrže rastućih poduzeća srednje Europe, a već je došlo novo priznanje.
NSoft je, kao jedino poduzeće iz Bosne i Hercegovine koje se plasiralo na ovo natjecanje, osvojio visoko 55. mjesto.

Deloitteov Program 500 najbrže rastućih tehnoloških kompanija u regiji EMEA (Deloitte Technology Fast 500™ EMEA Program) ima za cilj objektivno rangirati poduzeća u sektoru s težištem na tehnološki ekosustav. Programom se daju priznanja poduzećima koja su u protekle četiri godine ostvarile najveće stope rasta u Europi, na Bliskom istoku i u Africi (EMEA). Program se provodi uz podršku inicijativa pod nazivom „Deloitte Technology Fast 50“, kojima se određuje položaj tehnoloških poduzeća prema njihovom sjedištu ili točno određenom geografskom području i odvija se pod vodstvom globalnog tima poduzeća Deloitte Touche Tohmatsu za sektor tehnologije, medija i telekomunikacija.

Za pristupiti ovom natječaju NSoft je morao ispuniti sljedeće kriterije:
? baviti se razvojem ili proizvodnjom vlastite zaštićene tehnologije ili na istraživanje i razvoj trošiti značajna kapitalna sredstva;
? u svojoj vlasničkoj strukturi nemati ovisne subjekte u pretežitom vlasništvu strateških subjekata;
? imati sjedište u nekoj od zemalja sudionica;
? biti aktivan najmanje četiri godine i u baznoj godini imati najmanje 50.000€, a u tekućoj najmanje 800.000€ poslovnih prihoda.

Ovo je još jedan dokaz kako je NSoft na pravom putu i kako su njegovi proizvodi prepoznati i prihvaćeni na tržištu. Međutim, ovo je i dodatni izazov za NSoft jer i u budućnosti mora težiti najboljem i nadmašiti dosadašnje uspjehe.

Kopirati
Drag cursor here to close