Novosti iz Croatia osiguranja

Novi sastav Uprave Croatia osiguranja d.d., Mostar

Croatia osiguranje d.d. sa sjedištem u Mostaru imenovalo je novi sastav uprave Društva na mandatno razdoblje 2023.-2027. godine.
Gospodarstvo / Flash | 19. 04. 2023. u 15:58 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povjerenje Nadzornog odbora, uz suglasnost Agencije za nadzor tržišta osiguranja FBiH kao nadležnog regulatora, zadobio je dr.sc. Damir Đogić koji je imenovan za direktora Društva, a za članove uprave imenovani su mr.sc. Maja Sušac i Krunoslav Beljo.

Croatia osiguranje kao pouzdan partner s poštovanjem čuva i prati sve ono što naši ljudi vrijedno stvaraju skoro 140 godina. Od samog utemeljenja 1884. Croatijina temeljna filozofija je zadržana i danas, a to je biti fer osiguravatelj, kojem je pravična naknada štete i interes osiguranika na prvom mjestu.

Kao samostalno gospodarsko društvo sa sjedištem u Bosni i Hercegovini posluje od 1992. godine a u širokoj lepezi svojih proizvoda tržištu Bosne i Hercegovine nudi sve vrste životnih i neživotnih osiguranja.

Croatijina polica osiguranja može se ugovoriti u cijeloj Bosni i Hercegovini, kroz razgranatu mrežu svojih poslovnica kao i preko zastupnika i posrednika. Korektno i pravovremeno izmirivanje svojih obveza prema osiguranicima, dobavljačima i zaposlenicima razlog je da Croatia osiguranje uživa status pouzdanog osiguratelja, kvalitetnog partnera i poželjnog poslodavca.

Poslovanje Društva u 2022. godini obilježili su projekti unapređenja poslovanja, poboljšanje profitabilnosti proizvoda, podizanje efikasnosti rješavanja odštetnih zahtjeva i ostvarena premija u iznosu 39,5 mln KM. Rast premije iskazan u 2022. godini nastavio se i u prva tri mjeseca 2023. godine., tako da je Društvo iskazalo rast od 12,2% u odnosu na isto razdoblje 2022. godine.

Uz podršku Adris Grupe kao vlasnika i koristeći pozitivna iskustva i prakse Matične kuće, Croatijino poslovanje u Bosni i Hercegovini uvijek je usmjereno podizanju kvalitete usluge i zaštite osiguranika, održivom dugoročnom rastu i jačanju pozicije na tržištu osiguranja Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close