Shopping kartica

Nove pogodnosti u Amko komercu – kupovina na rate

Gospodarstvo / Flash | 26. 02. 2016. u 08:26 Amko Komerc

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Amko komerc, domaći lanac trgovina prvi je maloprodajni lanac koji kupcima pruža mogućnost kupovine prehrambenih artikala i robe široke potrošnje na rate.

U suradnji sa Raiffeisen bankom, Amko komerc svim korisnicima Shopping kartice Raiffeisen banke omogućava plaćanje u mjesečnim ratama bez kamata i naknada.

Shopping kartica Raiffeisen banke je posebno kreirana Master Card revolving kreditna kartica – jedinstvenog, prepoznatljivog izgleda, koja donosi veliki broj pogodnosti kupovine.

“Krajem 2015. godine u trgovinam Amko komerca, implementirali smo specijalnu pogodnost kupovine za sve kupce - kupovina na rate. Svi korisnici Raiffeisen shopping kartice u našim marketima imaju mogućnost kupovine na rate od 0 – 6 mjeseci. Ova kartica našim kupcima daje mogućnost da nabave željene artikle odmah, plaćanje odgode na duži vremenski period, a da pri tome ne opterete kućni budžet”, istaknula je Minela Džuho menadžerica odjela za odnose sa javnošću.

Neposredno nakon obavljene transakcije kupovine ili podizanja gotovine Shopping karticom, korisnik dobija obavijest o izvršenoj transakciji putem SMS poruke. Navedena kartica produžava i trajanje redovne garancije za kupljenu tehniku koja se nalazi u asortimanu pojedinih objekata Amko komerca. Kao dodatnu pogodnost iz Raiffeisen banke ističu da je novac na MasterCard Shopping kartici osiguran do iznosa od 1.000 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close