Novalić

Novca ima, treba graditi ceste

Gospodarstvo / Flash | 30. 03. 2016. u 06:42 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nema nikakvih razloga za odgađanje realizacije investicijskih projekata od velikog značaja za Federaciju kao što su projekti vezani uz ceste i autoceste'', izjavio je za Dnevni avaz federalni premijer Fadil Novalić.

Na taj način Novalić je odgovorio na pitanje što je donio sastanak održan u ponedjeljak između ključnih ljudi SDA i HDZ-a BiH, na kojem su konstatirani problemi u implementaciji koalicijskih dogovora u FBiH.

Lideri ove dvije stranke Bakir Izetbegović i Dragan Čović, naime, uz najavu da će razgovarati sa Savezom za bolju budućnost koji je treći koalicijski partner, razmotrili su stanje u koaliciji.

Obojica su konstatirala da se i Novalić požalio da bi stvari mogle ići i brže. Novalić u izjavi za Avaz kaže da novca ima i da treba iskoristiti građevinsku sezonu.

''U oblastima kao što su ceste i autoceste volio bih vidjeti značajan napredak. Treba imati u vidu da su sredstva za tu namjenu osigurana, a vremenski uvjeti za gradnju su povoljni, tako da nema razloga za odgađanje realizacije'', kazao je premijer FBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close