DJECA SU NAM NA PRVOM MJESTU

Nova Aksa, novi doživljaj!

Neka Aksa bude vaš izbor, za jedinstveno, sretno i sigurno djetinjstvo.
Gospodarstvo / Flash | 17. 02. 2021. u 16:34 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Budite sa nama u Mostaru, Tržni centar Plaza, Bišće polje bb, u subotu 20.2.2021. gdje vas od 10 sati čekaju velika iznenađenja, zabavan provod i puno poklona.

Drage trudnice, pred vama su najljepši dani, a od ove subote, u Mostaru će biti otvorena Aksa, da vam pruži podršku i nezaboravno iskustvo od prvog dana - dolaska vaše bebe na svijet, a zatim i dalje, kroz njeno odrastanje.

Roditelji, dođite sa svojim mališanima i dok se oni zabavljaju kroz igru, pjesmu, druženje sa klovnovima i likovima iz omiljenih crtanih filmova, Vi pronađite baš ono što je neophodno vašem djetetu. Očekuje vas mnogo poklona, a kupovinom bilo kog proizvoda u iznosu od 10 KM učestvujete i u točku sreće, gdje svako polje dobija.

Aksa je osnovana 1994.godine, a od 2017.se nalazi u Bosni i Hercegovini da brine o vašim najmlađima. Na jednom mjestu su najpoznatiji brendovi za djecu (Chicco, Cybex, 4Moms, Graco, Avent, Hipp,Kosili, Violeta,Lego, Fisher Price…) a zadovoljstvo nam je da ćete u našim prodavnicama pronaći sve, od neophodne njege, kozmetike, opreme, ishrane, garderobe, pa do onog za dječicu najdražeg - igračaka.

Mame, važno je da oprema i odjeća za vaše dijete bude prije svega udobna, ali kada uzmemo u obzir koliko brzo rastu, bitno je i da su cijene što pristupačnije. Iz tog razloga, tokom cijelog vikenda očekuju vas veliki popusti od 20 % na cjelokupan izbor kolica, autosjedalice, odjeće, igračaka i odabrane bebi-opreme.

Djeca su ukras svijeta, pružaju nam vjeru i nadu u bolju budućnost, a naša je obaveza i odgovornost da o njima brinemo, najbolje što možemo. Aksa je tu od njihovih prvih trenutaka i s toga sve mame, koje su se porodile u ovoj godini, uz priloženu dokumentaciju će dobiti poklon-paket za novorođenče.

Neka Aksa bude vaš izbor, za jedinstveno, sretno i sigurno djetinjstvo. Na ukazano povjerenje ćemo odgovoriti kvalitetnom i odgovornom brigom o vašim mališanima!

Vidimo se u Mostaru.
Vaša Aksa!

Kopirati
Drag cursor here to close