Nagrada

Nikola Krešić: Najmenadžer Jugoistočne i Srednje Europe

Gospodarstvo / Flash | 08. 07. 2014. u 13:53 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nazočnosti brojnih menadžera i gospodarstvenika iz četrnaest zemalja Europe, te predstavnika zakonodavne i izvršne vlasti Bosne i Hercegovine, u Sarajevskom hotelu Holiday inn je 3. srpnja 2014. godine održana trideseta po redu ceremonija izbora najmenadžera i najkompanija regije jugoistočna i srednja Europa.

Dodijeljene su ukupno 24 menadžerske nagrade najuspješnijim menadžerima, i 23 nagrada najuspješnijim pojedincima, koji ne rade izravno u biznisu, ali svojim djelovanjem stvaraju povoljniji ambijent za biznis i ekonomiju.

Na početku svečanosti predsjednik organizacijskog odbora Direkcije Agencije za izbor najmenadžera BiH, jugoistočne i srednje Europe Pane Škrbić, je naglasio kako su najbolji izabrani između više stotina nominiranih iz biznisa, s ciljem da se afirmira uspješne, sposobne i dobre ljude u biznisu.

''Večeras smo okupili ljude s pozitivnom energijom, optimiste, one koji žele, hoće i mogu da mijenjaju svijet na bolje, koji ne traže izgovore nego rade i stvaraju, te koji žele da međusobno surađuju u regiji, zajedno rade i rastu. To su kreativni, sposobni i hrabri ljudi koji žele graditi bolju budućnost ne samo za sebe, već za sve", istaknuo je Škrbić.

Nakon prošlogodišnje nagrade najmenadžera za Bosnu i Hercegovinu, Nikola Krešić generalni direktor JP Elektroprivreda HZHB d.d. Mostar je prema izboru stručnog žirija Direkcije ovog puta dobio prestižnu nagradu za najmenadžer jugoistočne i srednje Europe za 2014 godinu.

Nagrađen je radi dobrih poslovnih rezultata, posebice na ostvarenoj financijskoj dobiti poduzeća.

Prije svečanosti je održana već tradicionalna međunarodna poslovna konferencija pod nazivom “Regionalni gospodarski razvoj i suradnja, a narednoga dana je upriličen prijam svih dobitnika nagrada kod Bakira Izetbegovića predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, navedeno je u priopćenju iz Elektroprivrede HZ HB.

Kopirati
Drag cursor here to close