Građanski savez predlaže

Nezaposleni u BiH? Javite se Bakiru Izetbegoviću!

Gospodarstvo / Flash | 25. 04. 2017. u 07:46 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako se još nije stišala afera 'službeni automobil' u kojoj su glavni protagonisti bili član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović i njegova supruga, inače direktorica KCUS-a, Sebija Izetbegović - predsjednik SDA se našao u novoj.

Naime, prema pisanju portala Žurnal, Izetbegovićev kabinet je pisao preporuke za zapošljavanje bez natječaja.

Kabinet bošnjačkog člana Predsjedništva BiH ekspresno je uputio demant, a onda je uslijedio novi članak na navedenom portalu - ovaj put sa materijalnim dokazima koji potvrđuju sve ono što je Izetbegovićev kabinet demantirao.

Slijedom tih događaja Građanski savez BiH uputio je priopćenje u kojem traži od Tužiteljstva ŽS, Predsjedništva BiH i Ministarstva za braniteljska pitanja FBiH i Elektroprivrede da se očituje o navedenim navodima.

U Građanskom savezu su se odlučili i na nesvakidašnji potez.

Naime, oni su pozvali sve nezaposlene u BiH, blizu pola milijuna osoba, da se pismenim putem odnosno molbama za posao obrate osobno Bakiru Izetbegoviću.

"Obzirom da očigledno u ovoj zemlji građani mogu do posla samo uz pomoć Bakira i Sebije Izetbegović te njihovih najbližih suradnika iz SDA, pozivamo sve nezaposlene građane da se pismenim putem, molbama za posao, obrate lično Bakiru Izetbegoviću na ispod navedenu adresu, sa naznakom 'Molba za posao' ", priopćili su iz GS-a.

Da ne bi bilo zabune, u GS-u su napravili i urnek kako treba ispuniti kovertu te kako adresirati pismo.

Ostaje za vidjeti hoće li nezaposleni u našoj zemlji odlučiti da 'zatrpaju' poštanski sandučić na adresi Maršala Tita 16.

Kopirati
Drag cursor here to close