Vrijeme je za kino

Neprocjenjivi užitak uz Mastercard kartice u CineStar kinima

Za sve prave obožavatelje sedme umjetnosti i dobrog filma, Mastercard i CineStar su pripremili online i beskontaktne pogodnosti do kraja 2021. godine.
Gospodarstvo / Flash | 28. 05. 2021. u 08:57 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odlazak u kino sa obitelji ili prijateljima je za mnoge uvijek bio događaj ispunjen osjećajima sreće i uzbuđenja, i nesumnjivo jedna od aktivnosti koja nam je nedostajala u prethodnom razdoblju. Za sve prave obožavatelje sedme umjetnosti i dobrog filma, Mastercard i CineStar su pripremili online i beskontaktne pogodnosti do kraja 2021. godine.

U promotivnom razdoblju od 1. lipnja do 31. prosinca 2021. godine u CineStar kinima vas uz nezaboravne trenutke razonode i opuštanja, očekuju i jedinstvene pogodnosti koje je Mastercard pripremio za svoje korisnike, te će oni uz prednosti brzih, jednostavnih i sigurnih online i beskontaktnih plaćanja, moći ostvariti i sljedeće popuste:
- Ponedjeljkom za svaku kupljenu ulaznicu plaćenu beskontaktno Mastercard platnom karticom ili mobilnim novčanikom na prodajnim blagajnama CineStar kina, drugu ulaznicu dobijate na poklon (1+1 gratis).
- Bilo koji dan u tjednu prilikom online kupovine minimalno dvije kino ulaznice za bilo koji film Mastercard karticama, na poklon dobijate jedan kupon koji vrijedi kao gratis ulaznica prilikom sljedeće kupovine kino ulaznice.
- Nedjeljom prilikom online kupovine minimalno dvije kino ulaznice za bilo koji film nedjeljom Mastercard karticama, na poklon dobijate jedan kupon koji taj dan možete zamijeniti za srednje kokice u kinu.

Navedene pogodnosti se odnose na CineStar kina u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru, Tuzli, Bihaću i Zenici, a gratis kupon je u obliku bar koda koji odmah po obavljenoj transakciji Mastercard karticom dolazi na e-mail adresu korisnika.

Ne propustite ove pogodnosti za plaćanje Mastercard karticama i uživajte u filmskim trenucima, te sigurnom i besprijekornom iskustvu beskontaktne i online kupovine. Ne zaboravite da vam Mastercard tehnologije omogućavaju da budete bezbrižni kada plaćanja obavljate putem interneta ili mobilnih aplikacija zato što vas isti sigurnosni i sigurnosni procesi štite prilikom online kupovine, kao i na fizičkim mjestima prodaje.

Za više informacija posjetite www.mastercard.ba i www.cinestarcinemas.ba

Kopirati
Drag cursor here to close