Odlazak prijatelja

Nenadoknadivi gubitak za društvenu i gospodarsku zajednicu Hercegovine

Priopćenje Asocijacije poduzetnika Hercegovine - smrt našeg kolege Milog Bijavice
Gospodarstvo / Flash | 26. 08. 2020. u 13:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Mili Bijavica

Vijest o preranoj smrti dragog i veoma poštovanog kolege Milija Bijavice jako nas je potresla i smatramo je nenadoknadivim gubitkom za društvenu i gospodarsku zajednicu Hercegovine.

Iako smo bili upoznati s činjenicom da Mili vodi životnu bitku posljednjih tjedana nadali smo se pozitivnom ishodu, jer smo desetljećima gledali kako niže impresivne uspjehe u svojem djelovanju. Nažalost, ovu bitku je izgubio, ali iza njega su ostali plodovi njegova rada.

Od 1989. godine, kao vlasnik i direktor Turističke agencije Fortuna Tours, vodeće turističke agencije u Bosni i Hercegovini, diljem svijeta je pronosio dobar glas o našoj zemlji.

Profesionalno i organizirano dovodeći turiste iz svih krajeva svijeta podigao je receptivni turizam na iznimno visoku razinu, što je izravno doprinosilo razvoju i rastu ugostiteljskih i smještajnih objekata, obrtničkih radnji i drugih malih biznisa koji ovise o turizmu.

Našeg Milija ćemo pamtiti kao srdačnog čovjeka uvijek spremnog dati savjet i pomoći, kao poduzetnika koji se nesebično zalagao za svoju zajednicu i kao prijatelja od kojeg smo mogli učiti u svim segmentima života.

Ovim putem želimo iskazati najiskreniju sućut cijeloj njegovoj obitelji, bliskim prijateljima i suradnicima.

Mili će zauvijek živjeti u našim srcima i sjećanjima.

Nastojat ćemo slijediti njegov svijetli primjer vizionara i uzornog građanina koji je tako puno dao Mostaru, Hercegovini i cjelokupnome drušrvu.

Mostar, 26.8.2020.

Asocijacija poduzetnika Hercegovine
Predsjednik Upravnog odbora APH
Upravni odbor APH

Kopirati
Drag cursor here to close