Mostarska zračna luka

Nema krila za Mostar

Pa tako na popisu destinacija ove godine Wizz Aira opet nema Mostara.
Gospodarstvo / Flash | 23. 03. 2022. u 13:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Wizz Air, najbrže rastuća i najodrživija aviokompanija u Europi, najavila je ponovno pokretanje ukupno 15 linija iz tri grada u Bosni i Hercegovini ovog proljeća.

Krajem ožujka i početkom travnja postojećim linijama iz Wizz Airovih baza Tuzla i Sarajevo, kao i sa aerodroma u Banjoj Luci, će biti dodane nove rute prema europskim destinacijama.

Tako će Wizz Air Banja Luku ponovno povezati s Francuskom letom do aerodroma Basel-Mulhouse-Freiburg.

Novi letovi najavljeni su iz Tuzle za Billund, Friedrichshafen, Karlsruhe/Baden-Baden, Gothenburg Landvetter, Nuremberg i Stockholm Skavsta.

Sarajevo će ponovo biti povezano s destinacijama: Billund, Paris Beauvais, Cologne, Brussels Charleroi, Frankfurt Hahn, Malmo, Goethenburg Landvetter i Oslo Sandefjord Torp.

Pa tako na popisu destinacija Wizz Aira opet nema Mostara mada je nedavno od gradskih ''očeva'' bilo najavljeno drugačije jer su i dobili milijunske iznose za subvencioniranje letova pa su tako i najavljivali kako će upravo ova kompanija letjeti iz/u Mostar/a.

Gradonačelnik Kordić razgovarao je s predstavnicima više aviokompanija, između ostalog i Wizz aira, te kazao kako se očekuje početak komercijalnih linija na proljeće.

Ukoliko želite provjeriti ovu informaciju, najbolje je da na web stranici mostarske zračne luke uđete u rubriku 'RED LETENJA' i uvjerit ćete se kako letova uopće nema, ali poziv za dostavu ponuda za pranje vozila možete pronaći na istoimenoj stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close