Zahvalnica

NATO stožer u BiH pohvalio rukovodstvo sarajevskog aerodroma

Gospodarstvo / Flash | 06. 07. 2017. u 21:09 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi zapovjednik NATO stožera Sarajevo, brigadni general Robert Huston, posjetio je Međunarodni aerodrom Sarajevo, te je direktoru aerodroma Arminu Kajmakoviću uručio povelju - zahvalnicu za izuzetnu podršku koju direktor i cjelokupno osoblje aerodroma pružaju NATO stožeru svih ovih godina.

General Huston i direktor Kajmaković poseban su akcenat stavili na pitanja avio prometa, s obzirom da je general Huston pilot sa više od 4000 sati leta. Stoga je general Huston iskazao posebno zanimanje za razvojne projekte, povijest, te aktualnosti vezane za Međunarodni aerodrom Sarajevo.

Direktor Kajmaković je generala Hustona upoznao sa planovima vezanim za proširenje pristanišne zgrade Terminala B, novim linijama i aviokompanijama, ambicioznim razvojnim planovima, te pozitivnim poslovnim rezultatima, koje Međunarodni aerodrom Sarajevo proteklih godina bilježi.

Direktor Kajmaković poželio je generalu Hustonu dobrodošlicu u Bosnu i Hercegovinu i uspjeh u budućem radu, te istaknuo da će Međunarodni aerodrom Sarajevo ostati u cjelosti posvećen daljem jačanju suradnje sa NATO stožerom Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close