Koridor Vc

Naša stranka Mostar: SDA Mostar prevarila mještane Blagaja

Gospodarstvo / Flash | 27. 01. 2017. u 15:24 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon glasanja federalnih zastupnika SDA u Zastupničkom domu za trasu autoceste, koja ugrožava imovinu mještana u mostarskom gradskom podučju Jugoistok, oglasila se Naša stranka Mostar.

„Samo dva dana prije glasanja u Federalnom parlamentu, predsjednik Gradskog odbora SDA Salem Marić kazao je da će SDA stati u zaštitu lokalnog stanovništva u Blagaju. Nakon što je trasa, koja ugrožava imovinu mještana, ipak usvojena, ispostavlja se da je SDA Mostar drsko prevarila građane kako bi ih 'umirila', odnosno dajući iluziju da će održati riječ, smanjila intenzitet bunta i pritiska lokalnog stanovništva prema trasi autoceste“, kazali su iz Naše stranke Mostar.

Dodali su da SDA Mostar već godinama uspješno surađuje sa HDZ-om u blokiranju održavanja izbora, a da je slučaj sa usvajanjem trase još jednom pokazao koji motivi stoje iza toga.

''U demokraciji, osoba koja nije u stanju ni 46 sati stajati iza svojih riječi, svog 'čvrstog obećanja', ne bi imalo više šansu da bude jedan od ključnih kotača u gradskoj vlasti. Nakon dugogodišnjeg rada protiv interesa građana, koji je kulminirao usvajanjem loše i štetne trase, jasno je da SDA ne bi mogla dobiti na izborima podršku od Mostaraca. Zato je jasno da će se SDA svim silama truditi da ne dođe do izbora kako bi mogla duže vladati'', dodali su.

Kopirati
Drag cursor here to close