Njemački brend

Nakon Mostara u Sarajevu otvorena trgovina W. Besteckhaus Schafer

Gospodarstvo / Flash | 04. 03. 2017. u 14:14 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Sarajevo City Centru danas je svoja vrata otvorila još jedna trgovina renomiranog dizajna i njemačke kvalitete brenda W. Besteckhaus Schafer.

"Otvaranjem trgovine W. Besteckhaus Schafer u Sarajevu nastavljamo širenje uspješnog poslovanja koje je započelo 08.08.2016. u Mostaru u prodajnom centru Mepas. Naše poslovne jedinice osigurale su deset radnih mjesta, a iza njih stoji uspješan stručni tim ljudi firme Marina d.o.o. iz Širokog Brijega, kojoj je firma W. Besteckhaus Schafer dodijelila svoje povjerenje i zastupništvo", priopćeno je na otvaranju.

Brend W. Besteckhaus Schafer nudi raznovrsnu ponudu posuđa renomiranog dizajna visokokvalitetnog porculana, kristala, pozlaćenih pribora za jelo i svega potrebnog za vašu kuhinju.

''Naši porculanski setovi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala od kojih su 45-50 posto goveđe kosti u prahu i fosfata, kvaliteta ovih setova jedan je od najvećih pokazatelja'', ističu vlasnici.

W. Besteckhaus Schafer je danas na putu da postane globalni brend sa svojim jedinstvenim dizajnom i kvalitetom kojeg je 2004. godine osnovao stručni tim industrije Aslan koja je jedna od uglednih i afirmiranih institucija.

"Prilikom otvaranja trgovine u Sarajevo City centru na -1 katu naše cijenjene kupce očekujemo s 15 posto popusta na cjelokupni asortiman, a za svaku kupovinu darujemo prigodan poklon. Dođite i uvjerite se u visoku kvalitetu koja je rezultat naprednog dizajna proizvodnje. Radujemo se Vašem dolasku," navode iz Schafera.

Kopirati
Drag cursor here to close