Travanj

Nakon dvogodišnje stanke: Vraća se Mostarski sajam gospodarstva

Mostarski sajam održat će se 5. 4. - 9. 4. 2022. godine, a zemlja partner bit će Mađarska...
Gospodarstvo / Flash | 08. 11. 2021. u 11:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dvogodišnje stanke, uzrokovane pandemijom COVID-19, Međunarodni sajam gospodarstva Mostar nastavlja s radom, priopćili su organziatori.

''Na 23. međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2022. svoje gospodarske potencijale predstaviti će zemlja partner – Mađarska'', poručili su i dodali kako pripreme provode sukladno novim okolnostima.

Organizatori navode kako će Međunarodni sajam gospodarstva bit obogaćen regionalno i međunarodno vrlo značajnim konferencijama, čime se partnerima i izlagačima na jednom mjestu nudi jedinstvena ponuda i spoj sajamskih i konferencijskih događanja.

‘’Dragi naši partneri, izlagači, medijski promotori i posjetitelji, uvjereni u nastavak suradnje i razvoja tradicionalno dobrih odnosa, zahvaljujemo vam na svemu što ste dosadašnjih godina učinili za ovu manifestaciju i time pridonijeli u stvaranju pozitivnog i prijateljskog ozračja. Čast nam je pozvati vas da nam budete dragi gosti i podržite nas i na 23. međunarodnom sajmu gospodarstva 2022. u Mostaru'', istaknuto je u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close