Najuspješnije dame i brendovi 2023.godine

Marijana Azinović i La Bellezza Studio osvojili nagradu u Beogradu

Manifestacija "NAJUSPEŠNIJE DAME I BRENDOVI 2023." godišnje nagrade, pokrenuta je s namjerom da promovira poduzetništvo, ekonomiju, kulturu i opći napredak u društvu.
Gospodarstvo / Flash | 06. 11. 2023. u 16:03 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Regionalni izbor "NAJUSPEŠNIJE DAME I BRENDOVI 2023." u organizaciji Focus radio Beograd, uz podršku privredne komore Republike Srbije održan je u hotelu Hayatt u Beogradu.

Jednu od nagrada osvojila je i Marijana Azinović, vlasnica poznatog La Bellezza Studia.

"Velika čast i zadovoljstvo mi je bila primiti priznanje za moj trud i rad s divnim damama spisateljicama, glumicama, doktoricama, poslovnim damama iz Srbije,Hrvatske, Makedonije, BiH i Crne Gore" rekla je Marijana Azinović, vlasnica La Bellezza Studia.

FOCUS Radio je pokrenuo manifestaciju "NAJUSPEŠNIJE DAME I BRENDOVI 2023." godišnje nagrade, u namjeri da promovira poduzetništvo, ekonomiju, kulturu i opći napredak u društvu.

Ideja manifestacije je promocija uspješnih poduzetnica , javnih radnika, uspješnog poslovanja i djelovanja u cilju pospješivanja sveukupnog ekonomskog i socijalnog razvoja.

Uspješni pojedinci svojim primjerom predstavili su širokom auditoriumu recept za uspjeh u svojim oblastima.

Predstavljanje istaknutih pojedinaca u okviru manifestacije "NAJUSPEŠNIJE DAME I BRENDOVI 2023.", predstavljati će godišnji događaj koji će se pretvoriti u tradicionalno okupljanje uspješnih ljudi, koji će iz godine u godinu svojim djelovanjem predstavljati poticaj drugim organizacijama i pojedincima.

Kopirati
Drag cursor here to close