Poticaj za nastavak

Najpremijer Herceg: Dodijeljena nagrada je priznanje i Vladi i Skupštini HNŽ

Gospodarstvo / Flash | 07. 07. 2017. u 06:53 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iznimno sam počašćen dodijeljenom nagradom i od srca zahvaljujem Europskom neovisnom ocjenjivačkom sudu koji me nominirao i izabrao, rekao je u izjavi za medije predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg nakon što mu je u Sarajevu dodijeljena nagrada "Najpremijer Bosne i Hercegovine, jugoistočne i srednje Europe 2017."

Istaknuo je da je preuzimanjem mandata s kolegama u Vladi HNŽ-a odlučeno da postupanje s pozornošću dobrog gospodara mora biti ideja vodilja svakog resora, ministra i vlade u cjelini, jer samo trud donosi dobre rezultate koje je, ipak, netko prepoznao, o njima progovorio, a ovom nagradom i priznao.

''Zato ovu vrijednu nagradu doživljavam kao javno priznanje ne samo meni osobno, nego i cjelokupnom sazivu vlade kojoj sam na čelu, te Skupštini HNŽ-a koja nas partnerski prati i podupire u radu'',  kazao je Herceg.

Ocijenio je kako se uvijek može više i bolje, te da će ova nagrada će svakako biti poticaj za nastavak aktivnosti kako bi napravili još jedan pomak u pozitivnom smislu i HNŽ učinili još uspješnijom.

Inače, svečanost dodjele priznanja i nagrada, u nazočnosti visokih dužnosnika BiH i šireg područja,, održana je 36. put, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close