Banjalučka pivara

Na tržište BiH uveden znak za recikliranje metala

"Ponosni smo što će ubuduće sve limenke `Nektar` piva, ali i svih ostalih brendova naše pivare, imati navedenu oznaku čime se priključujemo globalnoj inicijativi najvećeg svjetskog proizvođača limenki `Bal` /Ball/", priopćeno je.
Gospodarstvo / Flash | 14. 01. 2020. u 16:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ilustracija

"Banjalučka pivara" je na tržište BiH uvela oznaku za reciklažu metala /Metal Recycles Forever/, čime se pridružila velikim globalnim proizvođačima piva u nastojanju da limenku za piće istaknu kao najodrživiju ambalažu.

"Ponosni smo što će ubuduće sve limenke `Nektar` piva, ali i svih ostalih brendova naše pivare, imati navedenu oznaku čime se priključujemo globalnoj inicijativi najvećeg svjetskog proizvođača limenki `Bal` /Ball/", priopćeno je danas iz "Banjalučke pivare".

U priopćenju je navedeno da reciklažom limenki za piće aluminij ne gubi na kvalitetu, te da se reciklirana limenka za samo 60 dana ponovo može naći na policama supermarketa, prenosi Srna.

"Naša kompanija godišnje na tržište plasira 15 milijuna limenki i vjerujemo da će i potrošači u BiH pokazati spremnost da se svijest o reciklaži proširi, kao i o tome da je limenka jedna od najboljih ambalaža za pivo, jer izvanredno čuva svojstva napitka", ukazano je u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close