iako se šuška

Mostarski vatrogasci neće seliti, bar još neko vrijeme

Gospodarstvo / Flash | 27. 09. 2016. u 11:11 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako se u posljednje vrijeme mogla čuti informacija kako će u skorije vrijeme Vatrogasni dom u Mostaru biti preseljen s trenutne lokacije, iz ulice Kneza Višeslava na zamjensku lokaciju u Rodoču, kako je potvrđeno za Bljesak.info, takve informacije su puka nagađanja.

Mostarski vatrogasci, barem u sljedećih godinu dana, ostaju na istim lokacijama.

''Kroz sljedeću godinu dana zasigurno neće biti nikakvog preseljenja kad je u pitanju Vatrogasni dom Mostar'', rekao je za Bljesak.info Predrag Šupljeglav, načelnik Odjela za organizaciju, pravne poslove, opću upravu, civilnu zaštitu i vatrogastvo Grada Mostara.

Šupljeglav je istaknuo kako je postojala priča o preseljenju, no dok se ne stvori uvjeti za to, ''sigurno će proći dosta vremena'', te u tom slučaju lokacije na koje će se preseliti zasigurno neće biti Rodoč, niti Rudnik, kako je bilo govora ranije, već parcela u Sjevernom logoru.

''Kada dođe vrijeme za to, mostarski Vatrogasni dom će se, kako je to predviđeno prema regulacijskom planu Grada Mostara, preseliti na parcelu koja je namijenjena za vatrogasce a koja se nalazi u Sjevernom logoru'', dodao je Šupljeglav.

Kopirati
Drag cursor here to close