Ponovno odgođen

Mostarski sajam čeka bolje dane

Novo izdanje Mostarskog sajma gospodarstvenika bilo je optimistično najavljeno za 13. travnja ove godine. Planovi su propali, a novi datum održavanja sajma ostaje nepoznanica.
Gospodarstvo / Flash | 29. 03. 2021. u 11:49 J.P. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Trenutno se ništa ne događa, dok se ne završi pandemija koronavirusa ili dok se ne bude moglo okupljati jednostavno smo u fazi mirovanja. Nismo ugasili firmu ili nešto tako, nego nema efekta. Ne znamo što bismo radili kada ne možemo organizirati sajam", kazala je za Bljesak.info direktorica Mostarskog sajma gospodarstvenika Dalfina Bošnjak.

Naime, novo izdanje Mostarskog sajma gospodarstvenika bilo je optimistično najavljeno za 13. travnja ove godine. Planovi su propali, a novi datum održavanja sajma ostaje nepoznanica.

"Plan je bio odraditi nešto u proljeće. Međutim, zbog pogoršanja epidemiološke situacije ostali smo bez dogovora", istaknula je Bošnjak.

Foto: Bljesak.info / Direktorica Mostarskog sajma gospodarstvenika Dalfina Bošnjak

Web stranica Mostarskog sajma kao da je stala u vremenu. Naime, posljednja objava je informacijama medijima o neodržavanju 23. izdanja sajma te nada o održavanju tradicionalnog sajma u proljeće 2021. godine.

"Stranicu smo ostavili na istom jer ne znamo što bismo sada napisali. Kada bismo napisali u proljeće ili u jesen, ne znamo bismo li to mogli ostvariti. Tako da trenutno stojimo, čim bude mogućnosti idemo u organizaciju", naglasila je za Bljesak.info Bošnjak.

Foto: Printscreen / Web stranica Mostarski sajam gospodarstvenika

I sama tvrtka trenutno je u fazi stajanja, kazala nam je Bošnjak, te naglasila kako čekaju poboljšanje situacije.

Podsjetimo, 23. izdanje Mostarskog sajma gospodarstvenika odgođeno je u ožujku prošle godine.

Pročitajte još

Mostarski sajam gospodarstva zaživio je u poratnim godinama kao skromna gospodarska manifestacija, koja je godinama rasla do razine jedne od najbolje organiziranih i najvećih priredbi ove vrste u regiji.

Organizatori Mostarskog sajma gospodarstvenika ne gube nadu pa se tako, kako navode, poboljšanjem epidemiološke situacije može očekivati održavanje sajma.

Kopirati
Drag cursor here to close