Dani otvorenih vrata:

Mostar: Poziv za dodjelu 1.9 milijuna eura u okviru projekta ''Kultura i kreativnost za Zapadni Balkan''

U tijeku Poziva organiziraju se Dani otvorenih vrata kako bi se svi zainteresirani upoznali s procesom apliciranja.
Gospodarstvo / Flash | 08. 04. 2024. u 15:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru četverogodišnjeg projekta ''Kultura i kreativnost za Zapadni Balkan'' (CC4WBs) koji zajedno implementiraju UNESCO, British Council i Talijanska agencija za razvojnu suradnju (AICS), a financira Europska unija, objavljen je drugi Javni poziv za dodjelu grant sredstava za institucije, organizacije i pojedince s ukupnim budžetom od 1.9 milijuna eura.

U tijeku Poziva organiziraju se Dani otvorenih vrata kako bi se svi zainteresirani upoznali s procesom apliciranja.

Pozivaju se svi zainteresirani na Dane otvorenih vrata u 10:00 sati

Sarajevu 8. travnja, Kino Meeting Point

Mostaru, 9. travnja u Gradska vijećnica (sala za venčanja)

Banja Luci 12. travnja, Dom omladine

Ovaj javni poziv za organizacije i institucije je objavljen 27. ožujka, a otvoren je do 27. svibnja 2024. i uključuje različite tematske cjeline kao što su revitalizacija kulturnih prostora i unapređenje kulturnog naslijeđa do podrške festivalima, ko-produkciji i organizaciji događaja koji će umrežiti kulturne radnike u regiji i generalno kreativnoj industriji naglašavajući ulogu koju ima u jačanju društvenog i ekonomskog razvoja u regiji. Iznosi pojedinačnih grantova kreću se od 20,000 do 80,000 eura.

Pojedinci, za razliku od organizacija i institucija, imaju priliku aplicirati kontinuirano za svoje pojedinačne kraće i manje projekte koji treba da traju do ukupno 3 mjeseca. Krajnji rok za prijavu je do 31. prosinac 2025. a iznosi ovih projekata su do 5,000 eura.

Kopirati
Drag cursor here to close