''Nabrijani'' u Zrinjevcu

Mostar: Netko (ne) brine za park

Zub vremena i zubi sunca, kiša i zime, načeli su sve ostalo u parku, pa što nije uništio ''nabrijan'' netko, uništilo je vrijeme
Gospodarstvo / Flash | 03. 01. 2019. u 11:09 R. I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je ''nabrijan'' netko u prvim satima Nove godine frustracije i svoje želje iskalio na kantama za smeće u mostarskom parku Zrinjevac, oni koji se (još) o njemu brinu, vratili su ih na mjesto.

Foto: Bljesak.info / Demolirane igračke
Foto: Bljesak.info / Nakon igranja uzeti cjepivo protiv tetanusa...

Iako su to s vremenom postale ''polukante'', u njima su čiste vreće za otpatke i vidi se da netko o tome brine. No, zub vremena i zubi sunca, kiša i zime, načeli su sve ostalo u parku, pa što nije uništio ''nabrijan'' netko, uništilo je vrijeme.

Foto: Bljesak.info / Pohabane ljuljačke

Mostarski park, jedino mjesto na kojem se djeca mogu igrati daleko od prometne vreve, na kojem mostarci mogu odahnuti, a da nisu na pohabanom asfaltu, ostao je nedavno bez zaštitara pa se sve što je bilo zabranjeno sada slobodno radi.

Foto: Bljesak.info / ''Polukante'' u Zrinjevcu

Ljubitelji životinja ne misle na djecu i ljude pa sada parkom šetaju svoje pse i čekaju da se isprazne pseća crijeva. A nije problem isprazniti ni ljudska. Čak je stradao i borac Bruce Lee. U parku se baca smeće, krši, lomi i najmanje misli na sutra. A sutra, ako se ovako nastavi, parka neće biti.

Foto: Bljesak.info / Bruce Lee ostao bez nekoliko slova
Foto: Bljesak.info / Demolirani mostić
Foto: Snimio čitatelj / Novogodišnji party u Zrinjevcu

Grad nam je ranije rekao kako će, nakon odluke da se ugovor sa zaštitarskom kućom ne produži, park dobiti video nadzor. Al' dok pogledamo taj film, pa dok se filmovi odvrte dok se nađu krivci za nešto, park će još više progutati mostarski nekulturni mrak. 

Kopirati
Drag cursor here to close