Obnovite odobrenje

Mostar - Inspekcija upozorava sve koji koriste javne površine

Korisnici javnih površina, svi, dužni su pribaviti Rješenja o zauzimanju javnih površina za naznačeni period najkasnije do 18. 11.2023.
Gospodarstvo / Flash | 01. 11. 2023. u 10:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Služba za inspekcijskle poslove odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove poslalo je upozorenje za sve pravne i fizičke osobe, koje koriste javne površine u Gradu Mostaru.

''Postavljenom ugostiteljskom opremom, ljetnim baštama i sl. sadržajem, kao i drugim predmetima u funkciji obavljanja poslovnih djelatnosti, a kojima je protekao rok po odobrenju nadležnog organa za zauzimanje javne površine, da su dužni pribaviti Rješenja za privremeno korištenje javne površine za period 1. 11.2023.-31.12.2023.'', navode u priopćenju.

Korisnici javnih površina, svi, dužni su pribaviti Rješenja o zauzimanju javnih površina za naznačeni period najkasnije do 18. 11.2023.

''Već od 21. 11. 2023. Služba za inspekcijske poslove, Komunalni redari a zatim i Komunalni inspektori izvršiti će kontrolne nadzore, donijeti Rješenja o uklanjanju sadržaja sa onih javnih površina gdje odgovorne osobe nisu pribavile odobrenja od nadležnog organa, a za zaticanje u prekršaju izreći će odgovarajuće prekršajne sankcije'', navode iz ove službe.

Sankcije se izriču shodno Odluci o privremenom korištenju javnih površina.

''Pozivamo korisnike javnih površina da svoje poslovanje usaglase sa važećom zakonskom regulativom'', navode.

Kopirati
Drag cursor here to close