Skrivena od očiju javnosti

Mostar: U šumarku skrivenom - gomila se još jedna deponija

Na zloglasnoj mostarskoj vrućini gomila se još jedna ilegalna deponija
Gospodarstvo / Flash | 27. 07. 2020. u 12:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedna ''ilegalna mini deponija'' gomila hrpe smeća i životinjskog otpada.

Kako nam javlja čitatelj, još jedna ilegalna deponija, skrila se daleko od očiju javnosti na početku makadamskog puta od Pijesaka prema Žitomislićima.

Foto: Čitatelj | Bljesak.info / 

''U sred zelene oaze borove šume, nalazi se stovariste smeća i otpada koje je teško zamisliti i u najruznijem snu. Koža i vuna od ovaca je na svakom koraku, plastika, namjestaj, razna tehnička aparatura u raspadanju i slicno.. . Teško je razumijeti svijest ljudi koji zloupotrebljavaju prirodu, ali valjda postoji način da ih se preko nadležnih instancija kazni i zaustavi'', kaže nam čitatelj i želji da ova slika dospije u javnost, ne bi li se nadležne institucije probudile i zaustavile ovo gomilanje otpada.

Bljesak.info često piše o neodgovornosti građanja, koji na svakoj slobodnoj površini van grada bacaju otpad, šut, namještaj, uništavajući prirodu i praveći tako malene deponije, koji ostali građani nastavljaju puniti.

Foto: Čitatelj | Bljesak.info / 

Pročetkom mjeseca inicijativa građana ''Jer nas se tiče'' pokrenula je akciju upozoravajući na opasnosti smeća i štetnosti pojstojeće deponiej Uborak, govoreći kako je smeće Mostara problem cijele doline Neretve.

Kopirati
Drag cursor here to close