ganz novo

Moderno do posla: Služba za zapošljavanje HNŽ-a renovirala ured u Čitluku

Gospodarstvo / Flash | 17. 02. 2017. u 14:10 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Renovirana podružnica Službe za zapošljavanje Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) otvorena je u petak u Čitluku, čime su stvoreni preduvjeti za implementaciju novog modela rada s klijentima, s fokusom na savjetodavnu funkciju.

Renovirana Podružnica Čitluk raspolaže moderno uređenim prostorijama, šalter salom za obavljanje administrativnih poslova, info zonu za informiranje o pravima i obavezama nezaposlenih, kancelarije za savjetodavce u cilju pružanja individualnih savjetovanja, kao i salu za izvođenje grupnih oblika savjetovanja, informiranja i sastanaka s predstavnicima poslovne zajednice, priopćeno je iz Službe za zapošljavanje HNŽ-a.

Uz suvremenu opremu i educirane zaposlenike, klijenti će ubuduće moći koristiti usluge savjetodavne podrške, kvalitetnije posredovanje i brže administrativne usluge.

Primjena novih metoda rada u Podružnici Čitluk započet će odmah po otvaranju novih prostorija, a Služba je ranije nove procedure i metode rada već počela primjenjivati u Podružnici Mostar – Odjeljenje I.

Renoviranje prostorija u Čitluku obavljeno je u okviru provedbe Projekta zapošljavanja mladih (YEP), uz podršku Vlade Švicarske.

Otvaranju Podružnice Čitluk prisustvovali su predstavnici Službe za zapošljavanje HNŽ-a, Federalnog zavoda za zapošljavanje, županijskih i lokalnih vlasti, švicarskog Veleposlanstva i Projekta zapošljavanja mladih (YEP).

Kopirati
Drag cursor here to close