Nagrade

Mercator i Pika vas vode na skijanje

''Sigurni smo da će naši dobitnici provesti nezaboravne dane na Olimpijskoj ljepotici, uživati u prelijepom hotelu ''Vučko'', prirodi i skijanju na Jahorini.''
Gospodarstvo / Flash | 04. 01. 2021. u 14:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zadnjeg dana prošle godine Mercator i Pika Kartica su u sklopu nagradne igre ''Mercator i Pika te vode na skijanje'', obradovali pet najsretnijih kupaca sa voucherom za dvije osobe i dva noćenja u hotelu Vučko na Jahorini na bazi polupansiona, kao i trodnevnom ski-pass kartom u Olimpijskom centru Jahorina.

Sretni dobitnici kojima će Mercator i Pika Kartica zasigurno uljepšati novogodišnje praznike su Gordana Rakita i Amor Bukić iz Banja Luke, zatim Amina Skeledžić i Fadil Muhić iz Sarajeva te Alisa Bijedić iz Tuzle.

''Sretni smo da smo i ovoga puta obradovali naše kupce, a posebno ljubitelje planine i skijanja. Sigurni smo da će naši dobitnici provesti nezaboravne dane na Olimpijskoj ljepotici, uživati u prelijepom hotelu ''Vučko'', prirodi i skijanju na Jahorini. U ime kompanije Mercator BH, čestitam sretnim dobitnicima i zahvaljujem svim sudionici nagradne igre'' – izjavila je Martina Jakešević, voditelj projekata i kampanja Mercatora BH.

Prošla godina je bila u mnogo čemu drugačija i posebna.

''Svim našim kupcima i građanima Bosne i Hercegovine, u Novoj godini želimo pregršt lijepih trenutaka, obiteljske sreće, zdravlja i uspjeha, uz želju da se što prije vratimo dosadašnjem načinu života, da se vratimo toplim zagrljajima i da uspješno prevaziđemo krizu izazvanu pandemijom. A mi ćemo i dalje biti sa vama, da zajedno dijelimo sve što nas čeka, da nastavimo ugodna iznenađenja i da unosimo radost u domove naših kupaca'', poručili su iz Mercatora.

Kopirati
Drag cursor here to close