Lifestyle u trendu

Mepas Mall Late Night Shopping

Početak ljetnih sniženja i povratak na „novo normalno“ nastavljamo u velikom stilu, uz nezaobilazni Late Night Shopping!
Gospodarstvo / Flash | 24. 06. 2020. u 10:02 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz bogatu listu popusta u četvrtak 25.06., posjetite Mepas Mall i uživajte u noćnom shoppingu od 19:00 do 23:00 sata. Opremite svoj ormar i ostatak doma novitetima, a svoje najmilije pripremite za dolazak sve viših temperatura.

Ovo je idealna prilika da svoju garderobu razigrate trendi modnim komadima u kojima ćete uživati tijekom ljetnih dana. Bez obzira birate li jarke boje i vibrantne uzorke ili ste pak odani klasičnom stilu, s vrhunskim popustima koji vas očekuju u trgovinama, lako ćete pronaći svoje omiljene komade i složiti odlične ljetne kombinacije.

Za sve naše posjetitelje osigurali smo besplatan parking od 19:00 do 23:00 sata.

Sve pogodnosti Late Night Shoppinga možete pogledati na LINKU.

Vrhunska kupovina može vas dovesti do vrhunske nagrade, fantastičnog Samsung S20 Ultra smartphonea, kojim vas nagrađuje Mepas Mall u suradnji sa KimTecom i HT Eronetom!

Okušajte svoje znanje i sreću klikom na LINK, krenite s najbržim i točnim odgovorima i postanite ponosni vlasnik najnovijeg Samsunga Galaxy S20 Ultra smartphonea!

Neka pametna i zabavna noćna kupovina uvijek bude vaš prvi izbor i najbolji način uštede. Svakako poštujte higijensko-epidemiološke mjere i preporuke kako bi posjet Mepas Mallu bio što sigurniji.

Vrijeme za noćni shopping u omiljenom centru konačno je došlo! Iskoristite ga maksimalno, uz odlične uštede, ali ne zaboravite biti odgovorni!

Ugodan i siguran noćni shopping Vam želimo!

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close