Subota 10.07.2021.

Mepas Mall Drama Dan

Spremite se za ljetne avanture uz najbolje kombinacije koje čekaju na vas.
Gospodarstvo / Flash | 08. 07. 2021. u 14:43 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

Znamo što će vam ovog ljeta još više podići raspoloženje! Drama Dan i ovog mjeseca dolazi u Mepas Mall i donosi vruće popuste! U subotu, 10.07, rezervirajte slobodno vrijeme za odlazak u omiljeni centar i nezaboravan shopping.

I ovoga Drama Dan imate priliku opremiti se trendy odjevnim komadima odjeće i modnih dodataka neophodnim za ljeto, po fantastičnim cijenama! Bilo da se spremate na plažu, popodnevnu kavu ili za večernji izlazak u Mepas Mallu vas čekaju ljetne kolekcije za sve ukuse s kojim nećete proći nezapaženo. Spremite se za ljetne avanture uz najbolje kombinacije koje čekaju na vas.

Sve pogodnosti Drama Dana možete pogledati na LINKU

Uz pametan shopping na Drama Danu, još stignete sudjelovati u nagradnom natječaju HISENSE EUROFORIA i osvojiti vrhunski Hisense ULED TV 55U8QF koji će vam pružiti novu dimenziju zabave.

Ne propustite fenomenalne popuste ove subote u vašem omiljenom shoppingu centru, a nakon kupovine rashladite se u nekim od naših kafića ili restoranu.

Pronađite odjevne komade koji će obilježiti ovo ljeto! Zabavite se uz maštovite kombinacije i zablistajte! Krenite u lov na najbolje ponude, čekamo vas 

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close