Srijeda 10.2.2021.

Mepas Mall Drama Dan

Najromantičniji mjesec donosi i nova iznenađenja.
Gospodarstvo / Flash | 09. 02. 2021. u 09:55 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najkraći, ali i najslađi mjesec u godini je stigao, a s njim i Nove kolekcije koje prizivaju proljeće i toplije vrijeme.

Ideje što odabrati iz mnoštva predivnih izloga, može vas obeshrabriti, no Mepas Mall je, kao i svaki mjesec, u veljači pripremio brojne popuste za Vas. Pogađate, na rasporedu je još jedan Drama Dan!

Drama Dan u srijedu 10.02., u kombinaciji s Novim kolekcijama će zasigurno oduševiti sve posjetitelje i pružiti svima mogućnost za pronaći komade kojima ćete izraziti svoj stil i unijeti dašak proljeća u svoje ormare.

Najromantičniji mjesec donosi i nova iznenađenja. Bez obzira na to da li smo 'svježe' zaljubljeni ili smo u vezi ili braku dugi niz godina, ljubav trebamo slaviti svaki dan, te se često podsjećati trenutaka koji su nas spojili s voljenim osobama. Ipak, Dan zaljubljenih je idealna prilika da tu ljubav iskažemo nekim posebnim poklonom. Potražite savršen poklon u radnjama centra i obradujte dragu osobu uz pametan shopping i najniže cijene.

Ako tražite savršeno mjesto gdje proslaviti Dan zaljubljenih, pogledajte ponudu Hotela Mepas  ili pak romantičnu večer sa vrhunskim gastronomskim doživljajem, pogledajte ponudu restorana Prestige.

Obilježite mjesec ljubavi uz Mepas Mall i Drama Dan! Širite ljubav, volite se, poštujte se i darujte svoje drage jer ljubav je sve što trebate!

Čekamo vas!


Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close