Preko 70.000 putnika

Menadžment Zračne luke Mostar planira probijanje na tržište Poljske i Irske

Gospodarstvo / Flash | 25. 02. 2015. u 09:24 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Menadžment Zračne luke Mostar zadovoljan je poslovanjem u protekloj godini. Prevezli su oko 70.000 putnika, a godinu su obilježili letovi iz Italije", kazao je za poslovni portal eKapija.ba Marko Đuzel, rukovoditelj sektora prometa i sigurnosti Zračne luke Mostar.

"Najbitnije stvari iz prošle godine su redovita linija Rim- Mostar, koja se pokazala dosta pozitivno, kao i povratak putnika iz Libanona i nacionalnih kompanija BH Airlines i Croatia Airlines", pojašnjava Đuzel, naglašavajući kako ove godine otvaraju i redovnu liniju Mostar - Göteborg koja službeno počinje 2. travnja 2015. godine.

Osim ove linije Zračna luka Mostar će zadržat redovnu liniju sa Rimom (utorak i petak) te redovne chartere Mostar-Bari i Napulj-Mostar (utorak i petak).

Sve informacije o kupovini karata se mogu dobiti putem Facebook stranice i u poslovnicama Zračne luke Mostar.


Daljnji planovi menadžmenta Zračne luke Mostar vezani su za zadržavanje putnika iz Italije i Libanona te probijanje tržišta Poljske i Irske.

"Kada je riječ o kapitalnim investicijama Zračna luka je dosegla svoj infrastrukturni maksimum. Sve investicije u zrakoplovstvu su dosta skupe tako da će i kapitalna ulaganja ovisiti o mogućoj potpori viših nivoa vlasti. Ono što je u našoj mogućnosti definitivno će biti nabavljeno, a to su većinom stavke koje se tiču aspekta poboljšanja sigurnosti", pojasnio je Đuzel.

Kopirati
Drag cursor here to close