Mepas Mall

Lutkarska predstava „Vuk i tri praščića“

Četvrtak 24.08.2023. od 19:30h plato Mepas Malla
Gospodarstvo / Flash | 22. 08. 2023. u 14:14 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako bi vašim mališanima olakšali povratak s mora pripremamo poseban događaj i puno iznenađenja! Ovog četvrtka 24.08.2023., imate priliku uživati u predivnoj lutkarskoj predstavi na otvorenom, „Vuk i tri praščića“ koja će se održati od 19:30h na platou Mepas Malla.

„Vuk i tri praščića“ vesela je i zabavna priča koja će na sceni zaživjeti obogaćena glazbom i razigranim scenskim pokretima u suradnji s Lutkarskim kazalištem iz Mostara, Malom školom glazbe, glazbenom školom Ivana Pl. Zajca i udrugom Art.
Iako je priča poznata svim generacijama, sigurni smo da ćete pozorno pratiti sve avanture malih praščića i strašnog vuka.

Ljetnim uživanjima skoro je odzvonilo i nova školska godina kuca na vrata. Sigurno s nestrpljenjem iščekujete vidjeti sve svoje prijatelje, ali povratak u školu zna biti i stresan.
Mepas Mall se pobrinuo da vam to olakša, pa trgovine centra već kriju posebne ponude i vrhunske cijene kako bi se bezbrižno i u potpunosti opremili za nove školske avanture. Nakon predstave posjetite omiljene trgovine i opremite svoje mališane za sve slatke obveze koje stižu.

Dođite na vrijeme i zauzmite svoje mjesto u prvom redu i uživajte u prekrasnoj večeri na platou centra i zasladite se slatkim Kandit zalogajima!
Vidimo se!

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close