Mepas Mall Summer Sale

Ljetna sniženja u Mepas Mallu

Gospodarstvo / Flash | 03. 07. 2023. u 10:49 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Volimo ljeto, volimo sniženja! Obradujte cijelu obitelj trendi odjevnim komadima jer vas u omiljenim trgovinama Mepas Mall centra očekuju velika ljetna sniženja! Pozovite shopping partnera i uživajte u kupovini uz super pogodnosti u trgovinama našeg centra.

Bilo da volite igru s trendovima ili pak uživate u lovu na bezvremenske odjevne komade, jedno je sigurno, u Mepas Mallu pronaći ćete sve potrebno za dugo, toplo ljeto. U iščekivanju novih uspomena uz obalu, vrijeme je da pomno isplaniramo sadržaj kofera!

Spoj shoppinga i zabave uvijek je dobitna kombinacija, pa će svatko pronaći nešto za sebe! Pripremamo vam zanimljive nagradne natječaje, uzbudljive događaje, iznenađenja i nezaboravne zabave za djecu!

Ljetna sniženja idealna su prilika da se počastite omiljenim komadima odjeće, obuće i modnih dodataka jer ovo ljeto zaslužuje da bude nezaboravno! Uživajte u pametnoj kupovini i počastite se super cool odjevnim komadima ili preuredite svoj dom novim detaljima i kućanskim aparatima.

Osim u dobrom shoppingu možete uživati u omiljenom društvu ispijajući kave, odlasku u kino, bowling centru ili u nezaboravnoj večeri u restoranu Prestige.

Budite u toku sa svim ljetnim sniženjima na našim društvenim mrežama. Probudite svoju maštu i pridružite nam se u još jednoj shopping avanturi!

Uživajte u valovima dobrih popusta i omiljenom mjestu susreta! Želimo vam ljeto iz snova!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu!

Kopirati
Drag cursor here to close