Pomoć regiji

Kraš aktivno pomaže stanovnicima s poplavljenih područja

Gospodarstvo / Flash | 21. 05. 2014. u 13:11 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kraš, prehrambena industrija d.d. od samog početka izvanredne situacije na poplavljenim područjima aktivno se uključio u pružanje pomoći stradalim stanovnicima.

Tijekom vikenda pripremljena je prva pošiljka vode, raznovrsnih namirnica, kao i Kraševih proizvoda koji su kamionima upućivani na poplavljena područja Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Do sad je otpremljeno oko 20 tona različitih prehrambenih proizvoda.

Akcija se nastavila i jučer kada su prikupljene financijske donacije koje su odlučili dati radnici Kraša, a koje će bit uplaćena na službeni račun za prikupljanje sredstava za pomoć poplavljenim područjima.

U tvorničkom krugu parkirani su kamioni u koje se utovaruju donacije u stvarima i higijenskim potrepštinama koje također donose radnici kompanije.

U akciju Kraša, aktivno su uključene i njene tvornice Mira, Prijedor i Karolina Osijek, a u kontaktu smo i s našim poslovnim parterima i prijateljima kako bi što prije pružili prijeko potrebnu podršku stanovnicima poplavljenih područja u ovim teškim trenucima.

Kopirati
Drag cursor here to close