Korjenite promjene

Komora Grada Mostara postaje Asocijacija poduzetnika Hercegovine (APH)

S promjenama naziva i područja djelovanja došlo je i do promjena u sastavu Upravnog i Nadzornog Odbora Asocijacija poduzetnika Hercegovine, koji će aktivno raditi na postavljenim ciljevima za 2018. godinu.
Gospodarstvo / Flash | 31. 05. 2018. u 13:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu 30. svibnja u Tehnološkom park u INTERA održana je izvještajno-izborna Skupština članica Gospodarske/Privredne Komore Grada Mostara.

S obzirom na dugo očekivane promjene imena i Statuta Komore, ovom prilikom se udruga zadnji put okupila pod nazivom Gospodarska / Privredna Komora Grada Mostara.

Novo ime jednoglasno je usvojeno od strane prisutnih članica Udruge te će od sad ova udruga djelovati pod nazivom Asocijacija poduzetnika Hercegovine (skraćenica APH). Promjenom imena utvrđene su i promjene Statuta koji je prije priječio ulazak u članstvo onim poduzećima koja nisu iz Grada Mostara ili nemaju podružnicu u Gradu Mostaru.

Sukladno izmjenama, Upravni odbor će imenovati radno tijelo koje će utvrditi kriterije za prijem u članstvo Udruge i koje će kontinuirano pratiti ispunjenost uvjeta za članstvo u Udruzi.

Slika: APH / Skupština udruge poduzetnika u Interi

S promjenama naziva i područja djelovanja došlo je i do promjena u sastavu Upravnog i Nadzornog Odbora Asocijacija poduzetnika Hercegovine, koji će aktivno raditi na postavljenim ciljevima za 2018. godinu.

Planovi su da se organizacija s članstvima proširi diljem Hercegovine, promovirajući prave vrijednosti poduzetništva. Širenjem APH aktivnosti stvarati će se obuhvatnija, jača i čvršća mreža poduzetnika koji svojim članstvom postaju dio uglednog udruženja gospodarstvenika, ali i pravi poslovni primjer snage zajedničkog rada na jačanju privatnog sektora u BiH, objavila je APH.

Prisutni članovi iskazali su zadovoljstvo novim smjerom kretanja Udruge. Novi imidž organizacije zahtjeva puno rada na promociji Asocijacije poduzetnika Hercegovine, zaključeno je.

Upravni odbor AHK sačinjavati će sedam članova, a Skupština je jednoglasno podržala prijedlog da u ovo upravno tijelo uđu: Damir Vidačak (Hercegovinavino), Vjenceslav Leko (AX Soling), Anel Demić (Dema S), Vlado Jerkić (ALBA BiH), Sandro Zovko (Zagrebinspekt), Jakov Sopta (Namex) i Marko Laco (IT Odjel).

Nadzorni odbor sačinjavat će Željko Božić (Alfa Therm), Dalibor Miloš (Unis Telekomunikacije) i Zlatko Papac (Lasta Travel).

Prisutnima na skupštini su predstavljeni i novi članovi profesionalnog tima APH: Helena – Jelena Lončar, na mjestu menadžera, i Ines Sesar, kao stručna suradnica na projektima.

Kopirati
Drag cursor here to close