Bisnode Dun & Bradstreet Company

Klub visokih peta nastavlja sa umrežavanjem poslovnih žena pod novim brendom

Nastavljaju se druženja Kluba Visokih peta, business networking eventa, čiji je cilj stvaranje platforme za nove poslovne prilike za žene u biznisu u BiH.
Gospodarstvo / Flash | 22. 06. 2021. u 07:32 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon duže pauze, Bisnode Dun & Bradstreet Company, u suradnji sa Agencijom WE, organizira 24. 06. na 26. katu Avaz Tvist Tower-a, prvi ovogodišnji Klub Visokih peta u Sarajevu, gdje će sudionice ugostiti Seina Huskić, vlasnica salona ljepote Angels.

Nakon skoro tri decenija strateškog partnerstva, Bisnode i Dun & Bradstreet postali su jedna kompanija, nastavljajući i dalje globalnu podršku kompanijama u rastu i razvoju. Tako se nastavljaju i druženja Kluba Visokih peta, business networking eventa, čiji je cilj stvaranje platforme za nove poslovne prilike za žene u biznisu u BiH. Druženja Kluba su neformalna, besplatna i namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktualnim problemima u poslovnom okruženju.

Više informacija o susretima Kluba visokih peta možete vidjeti na OVOM LINKU.

U četvrtak će, osim Agencije WE, sa lijepim pričama i poklonima, s nama biti i FIONA - adresa za uživanje u kupovini najelegantnijih komada odjeće ove sezone, Hotel Radon Plaza, uživati ćete u dobroj kapljici čitlučke Vinarije Marijanović, te banjalučkog MB Impex, i njihovih brendova likera od kojih se damama kao najdraži pokazao Baba Višnja, a kao društveno odgovorna kompanija predstaviti ćemo i projekt Fondacije Lokalne demokracije u BiH “Zajedno Smo Sigurne”.

Stoga Vas pozivamo da se pridružite projektu posvećenom ženama sposobnim da svojom pozitivnom energijom postignu gotovo sve!

LINK ZA POZIVNICU I PRIJAVU

Dobro došle!

Kopirati
Drag cursor here to close