Vitez

Klauzura HDZ-a 1990: Nužnost reformskih procesa u BiH

Gospodarstvo / Flash | 24. 09. 2015. u 12:45 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odbor za gospodarstvo HDZ-a 1990 organizirao je 22. i 23. rujna u Vitezu klauzuru na temu "Novi pristup Europske unije i reformska agenda", priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a 1990.

Klauzura je upriličena za zastupnike HDZ-a 1990 na svim razinama kako bi diskutirali o svim važnim pitanjima, naročito iz oblasti gospodarstva i socijalne politike, a koja su utkana u sadržaj reformske agende.

Dvodnevni skup, koji je protekao u ozračju prijateljske atmosfere, timskoga rada, manifestirao je još jednom programsku i institucijsku opredijeljenost HDZ-a 1990 kao stranke visoke društvene odgovornosti, koja ne kalkulira pozicijama, već kreira inicijativu i daje doprinos rješavanju ukupne, teške situacije u zemlji.

Tom prigodom o nužnosti reformskih procesa, ukupnom stanju i teškim okolnostima u BiH, prioritetima, povećanju zaposlenosti i nužnoj komunikaciji s građanima, govorili su predsjednik HDZ-a 1990 Martin Raguž, predsjednik Odbora za gospodarstvo HDZ-a 1990 Srećko Boras, članovi Odbora Vjekoslav Domljan i Davor Šimić, direktor Zaklade Korad Adenauer u BiH Karsten Dummel, politička analitičarka Ivana Marić.

Klauzura je održana pod pokroviteljstvom fondacije Konrad Adenauer.

Kopirati
Drag cursor here to close