MUP HNŽ

Kava i slatkiši za hercegovačke policajce

Raspisan je Javni oglas za prikupljanje ponuda za davanje u zakup prostora za postavljanje samoposlužnih aparata u MUP-HNŽ-a.
Gospodarstvo / Flash | 11. 05. 2018. u 08:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije raspisalo je Javni oglas za prikupljanje ponuda za davanje u zakup prostora za postavljanje samoposlužnih aparata u MUP-u HNŽ-a.

Kako je navedeno u Javnom oglasu MUP HNŽ-a daje u zakup dio prostora u Ministarstvu u sjedištu i organizacijskim jedinicama Ministarstva za postavljanje samoposlužnih aparata: aparata za tople napitke i kombiniranih aparata za hladne napitke i snack proizvode.

Zakup dijela prostora Ministarstva u svrhu postavljanja samoposlužnih aparata daje se na određeno vrijeme od 2 (dvije) godine.

Lokacije prostora MUP-a HNŽ-a koje se daju u zakup nalaze se u Mostaru, Konjicu, Čapljini, Čitluku, Stocu, Jablanici, Prozor-Rami, Neumu i Ravnom.

Kako je navedeno MUP-u je potrebno ukupno 30 samoposlužnih aparata, od čega 15 aparata za tople napitke i 15 kombiniranih aparata za hladne napitke i snack proizvode.

Početna mjesečna cijena zakupnine iznosi 15,00 KM bez PDV-a za 1 (jedan) samoposlužni aparat. Zainteresirani ponuditelji mogu dati ponudu samo za ukupan broj samoposlužnih aparata.

''Pravo podnošenja ponuda ima ponuditelj koji je registriran, specijaliziran i tehnički opremljen za obavljanje djelatnosti koja je predmet oglasa i koji uplati jamčevinu/depozit u dvostrukom iznosu početne mjesečne zakupnine za ukupan broj samoposlužnih aparata, odnosno iznos od 900,00 KM a koji će služiti kao jamstvo-osiguranje za ozbiljnost ponude'', navedeno je u Javnom oglasu.

Kako je objavljeno u Javnom oglasu najpovoljnija ponuda je ona koja, uz ispunjenje svih uvjeta iz oglasne dokumentacije i priložene kompletne tražene dokumentacije, sadrži i najviši ponuđeni ukupni iznos mjesečne zakupnine bez PDV-a.

''Oglasna dokumentacija sa uvjetima sudjelovanja može se preuzeti na pisani zahtjev dostavljen na e-mail: [email protected] ili podnesen osobno ili putem pošte Ministarstvu unutarnjih poslova HNŽ, Brune Bušića bb, 88 000 Mostar. Za dokumentaciju se ne naplaćuje novčana naknada'', navedeno je u Javnom oglasu.

Kopirati
Drag cursor here to close