Odjeća po 0,50 KM

Kad UNO BiH prodaje: Samsung S6 za 200 KM, Yamaha za 150 KM...

Gospodarstvo / Flash | 16. 11. 2016. u 19:20 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aukcija zaplijenjene carinske robe Uprave za neizravno oporezivanje Bosne i Hercegovine, koja će sljedećeg tjedna biti održana u Banja Luci, ponovno je izazvala veliko zanimanje građana.

Naime, već godinama drastično niske cijene privlače veliki broj kupaca, zbog čeka ove aukcije postaju pravi hit.

Predmet izravne prodaje ove aukcije, bit će razne vrste trgovačke robe, razvrstane u lotove od 1 do 37, a početna vrijednost zaplijenjene robe je 100.000 KM,

Primjera radi, na prodaji su motocikli Honda i Kawasaki, monitora, HP procesori, matične ploče, ženske čizme, majice, pegle za kosu, trenerke, košulje, jakne, bušilice, komode, kutne garniture, patike, aparati za brijanje i šišanje…

Početna cijena motocikla Honda je 958,8 KM, skuter Yamaha ima početnu cijenu od 150 KM, dok je mobitelu Samsungu Galaxyju S6 200 KM. Najveću količinu robe koja će se ovoga puta naći na aukciji čini odjeća i to marki Kappa, Gas, Calvin Klein, Timberland, Boxeur i Avilex, a najniža cijena je 0,50 KM.

Kako navode iz Uprave, razgledanje robe može se obaviti dana 21. studenog. godine od 12,00 do 13,00 sati u središnjem skladištu koje se nalazi u Prodajno servisnom centru „TAM" u Banja Luci.

Izravna prodaja će se održat dana 23. studenog (srijeda), u sjedištu Regionalnog centra Banja Luka, Mladena Stojanovića br. 7, sa početkom u 12,00 sati.

Na izravnoj prodaji mogu sudjelovati pravna i fizička lica koja obavljaju djelatnost registriranu kod nadležnog organa, uz predočavanje ovjerene dokumentacije za obavljanje registrirane djelatnosti.

Punoljetna fizička lica za lotove 1,2,11,12,17,18,20,21,23,29,30 i 32 imaju pravo učešća, dok za ostale lotove pravo učešća imaju samo pravna lica. Na izravnoj prodaji ne mogu sudjelovati zaposleni u Upravi i lica koja su u rodbinskom odnosu sa zaposlenim u UNO BiH do trećeg koljena linijskog ili tazbinskog krvnog srodstva.

Prilikom učešća na direktnoj prodaji sudionici su se dužni identificirati se predočavanjem osobne iskaznice ili putovnice, odnosno punomoći o zastupanju ukoliko se radi o zastupnicima, navode iz Uprave za neizravno oporezivanje.

Spisak stvari koje možete kupiti pogledajte OVDJE

Kopirati
Drag cursor here to close