Ljeto - godišnji odmori - pojačane potrošnje!

JP Vodovod: Racionalnije trošite vodu

Zalijevanje zelenih površina, trošenje velikih količina vode u poljoprivredne svrhe, punjenje bazena i slično dovode do velikih potrošnja koje su povremeno razlog redukcija
Gospodarstvo / Flash | 20. 07. 2020. u 10:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog pojačane potrošnje vode u ljetnim razdobljima, svake godine JP Vodovod upozorava i moli korisnike za racionalniju potrošnju vode.

''Zalijevanje zelenih površina, trošenje velikih količina vode u poljoprivredne svrhe, punjenje bazena i slično dovode do velikih potrošnja koje su povremeno razlog redukcija ili kratkotrajnih obustava isporuke vode. Kako bi na obostarno zadovoljstvo imali dovoljne količine vode u ovim vrelim ljetnim danima, molimo sve građane, posebno prigradskih naselja za racionalno i odgovorno ponašanje prema ovom izvoru života'', navodi se na stranici JP Vodovod.

S obzirom da smo u vremenu godišnjih odmora i dužeg izbivanja iz svojih domova, JP Vodovod nudi i savjete kako bi građani spriječili moguće gubitke vode.

''Zatvorite svoj ventil iza glavnog vodomijera. Provjerite ispravnost instalacija tako da se zatvore sva izljevna mjesta te očita glavni vodomijer. Ukoliko vodomijer bilježi potrošnju vode, znak je to kvara na internim vodovodnim instalacijama.

Odgovornim ponašanjem možemo zajedničkim snagama učiniti naše okruženje boljim i sigurnijim mjestom za život!'', poručuju iz Vodovoda.

Kopirati
Drag cursor here to close