''Frustracije iskoristite na nešto kreativnije...''

Još jedno 'iživljavanje' nad romobilom u Mostaru

''Želim im da svoje frustracije i snagu iskoriste na nešto kreativnije i ljepše'', poručio je čitatelj.
Gospodarstvo / Flash | 27. 03. 2023. u 10:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od romobila, poznatog koncepta električnih romobila BinBin, opet se našao na meti neodgovornih sugrađana.

Naime, kako nam javlja čitatelj sinoć oko 23 sata grupi mladića na parkiralištu iza ureda Mostar parkinga zasmetao je parkirani romobil.

Foto: Bljesak.info/ Snimio čitatelj / Srušeni romobil

Prvo su, kaže, iskušli svoju snagu i silu; međutim romobil se pokazao kao žilav protivnik. Oborili su ga, udarali velikim kamenom...

''Kada su se izmorili bacili su ga na obližnje igralište za djecu, a sada pretvoreno u parkiralište za naše sugrađane kojima se ne plaća parking. Na njihovu žalost romobil je preživio sve nasrtaje uz manja oštećenja. Uz molbu da to više ne čine, želim im da svoje frustracije i snagu iskoriste na nešto kreativnije i ljepše. Naprimjer da očiste ovo zapušteno dječje igralište i zasade koje drvo ili cvijet'', napisao je čitatelj.

Foto: Bljesak.info/ Snimio čitatelj / Srušeni romobil

Podsjetimo, ovaj sustav električnih romobila već se našao na meti naših sugrađana, istina ne parkiraju ih svi na prikladna mjesta, no to svakako nije razlog da se uništava imovina.

Ranije smo zabilježili kako je jedan od ovih romobila završio u smeću, drugi u Radobolji, a ne želimo ni razmišljati o tome kako će se neodgovorni ophoditi prema novom sustavu bicikala.

Kopirati
Drag cursor here to close