Okoliš 2023.

Javni poziv za odabir projekata za upravljanje otpadom u HBŽ-u

Rok za podnošenje prijava na Javni poziv je 30 dana od dana objave na web stranici Vlade Hercegbosanske županije.
Gospodarstvo / Flash | 04. 05. 2023. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije objavilo je javni poziv za odabir korisnika namjenskih sredstava Naknada za okoliš za 2023. godinu.

Kako se navodi u pozivu, predmet javnog poziva je prikupljanje prijava za projekte/programe za raspodjelu sredstava utvrđenih u Proračunu Hercegbosanske županije za 2023. godinu, na poziciji Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša "Ostale potpore – sredstva za zaštitu okoliša" iz Naknada za zaštitu okoliša za 2023. godinu, a koja se odnose na sufinanciranje projekata i programa upravljanja otpadom u ukupnom iznosu od 470.000 maraka.

Cilj je poboljšanje usluga prikupljanja otpada, povećanje stupnja recikliranja i poboljšanje komunalne infrastrukture, kažu iz županijske vlade.

Dalje navode kako se prijava projekta/ programa na Javni poziv podnosi na prijavnom obrascu, koji se može preuzeti, zajedno s Javnim pozivom i Pravilnikom o utvrđivanju uvjeta za provođenje javnog poziva, odlučivanju o izboru korisnika, raspodjeli sredstava i praćenju namjenskog korištenja sredstava naknada za okoliš za 2023. godinu, na poveznici: Javni pozivi – Vlada Hercegbosanske županije (vladahbz.com).

Rok za podnošenje prijava na Javni poziv je 30 dana od dana objave na web stranici Vlade Hercegbosanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close