Ekskluzivna euforija ukusa

Jack Daniel's obitelj u listopadu

Svjetska senzacija na dohvat ruke
Gospodarstvo / Flash | 30. 10. 2023. u 15:59 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za trenutne i buduće connoisseure viskija širom Bosne i Hercegovine, listopad se pretvorio u senzacionalno putovanje kroz Jack Daniel's familiju viskija, obećavajući jedinstveno iskustvo bogatstva i raznovrsnosti. Tijekom ovog mjeseca, Jack Daniel's je zasijao ili će tek zasijati u niz gradova širom zemlje, otvarajući vrata otkrivanju različitih dimenzija ovog čuvenog viskija.

Predstavljaju se četiri dragulja Jack Daniel's familije: Klasični Number 7, izuzetno elegantni Gentleman Jack, ekskluzivni Single Barrel i zavodljivi Jack Daniel's Tennessee Honey. Uz ove dobro poznate varijacije, predstavlja se i najnoviji adut iz srca familije - Jack Daniel's Tennessee Apple.

Ovo je viski koji se ističe hrabrošću i inovacijom u kreaciji, čuvajući esencijalnu recepturu kultnog Number 7, obogaćenu prirodnim, svježim likerom od zelene jabuke. Nakon pažljive zrelosti u ručno izrađenim bačvama od američkog hrasta, ovaj viski se mistično miješa sa svježim sokom od zelene jabuke. Rezultat je očaravajući i složen viski, isprepletan notama zelene jabuke, meda i suptilnih začina koje ostaju u dugotrajnom finišu, stvarajući neodoljivu senzaciju.

Podsjetimo da je svaki korak u procesu proizvodnje viskija iz Jack Daniel's familije posvećen tradiciji i stručnosti. Počevši od vode koja se pažljivo crpi iz izvora Cave Spring, pa sve do odabrane kombinacije kukuruza, ječmenog slada, zrna raži i vlastite kvasne kulture. Nakon četiri do sedam dana fermentacije, kaša prolazi pažljivu destilaciju do 70% alkohola, a zatim prolazi kroz jedinstven proces omekšavanja kap po kap putem tri metra aktivnog javorovog ugljena.

Jack Daniel's, prisutan u više od 160 zemalja širom svijeta, u Bosni i Hercegovini postao je sinonim za vrhunski viski. On je savršen suputnik za svaku priliku, sposoban da se harmonično uključi čak i u različite kulinarske kreacije - od sočnih mesnih specijaliteta s roštilja, pa sve do delikatnih deserta poput kreme od zaslađenih jaja i mlijeka.

Njegova moćna prisutnost može pojačati prirodne arome hrane, bilo da se pije uz nju ili se koristi kao tajna začina u kulinarskim čarolijama. Ovaj viski ima moć da oplemeni svaki zalogaj, da natopi kruh, peciva i desertne poslastice, da obogati marinade i da stvori nezaboravan dodatak pikantnim ili slatkim sosovima.

Tijekom ovog listopada bosanskohercegovačka zajednica moći će iskusiti čudesni svijet viskija iz Jack Daniel's familije, te otkriti raznolikost ukusa.

Kopirati
Drag cursor here to close