Nakon 15. rujna.

Izvoz mesa sa Tuzlanskog aerodroma bit će nastavljen

Gospodarstvo / Flash | 06. 09. 2016. u 16:36 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvoz namirnica animalnog porijekla s Međunarodnog aerodroma Tuzla bit će nastavljen i nakon 15. rujna 2016., dogovoreno je danas na sastanku ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Mirka Šarovića s direktorima Ureda za veterinarstvo BiH Ljubomirom Kalabom i Međunarodnog aerodroma Tuzla Rifetom Karasalihovićem.

Dogovoreno je da Ured za veterinarstvo unutarnjom preraspodjelom kadrova osigura neophodni veterinarski inspektorski kadar na tuzlanskom aerodromu i time omogući daljnje nesmetano poslovanje i izvoz mesa u Tursku.

Također, dogovoreno je i da će Ured za veterinarstvo o dogovoru i stvaranju preduvjeta za budući nesmetan izvoz već tijekom sutrašnjeg dana i službeno obavijestiti Međunarodni aerodrom Tuzla i avio kompaniju Turkish Airlines.

Direktor Karasalihović je nakon sastanka zahvalio ministru Šaroviću na brzom reagiranju i otklanjanju mogućih prepreka, te Vladi i premijeru Tuzlanske županije koji su u najkraćem roku angažirali sve potrebne resurse kako bi se prevenirali problemi na Međunarodnom aerodromu Tuzla, priopćeno je iz Odjeljenja za informiranje Vlade Tuzlanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close