Najava

Izazovi i prilike za inovativni ekonomski razvoj u Mostaru

Gospodarstvo / Flash | 11. 03. 2014. u 09:35 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu Regionalne konferencije "Izazovi i prilike za inovativni ekonomski razvoj", u srijedu, 12. ožujka, u velikoj dvorani zgrade Vlade Federacije BiH u Mostaru (Alekse Šantića bb), održat će se konferencija za novinare, s početkom u 10:30 sati.

Predstavnicima medija obratit će se federalni ministar obrazovanja i znanosti Damir Mašić, zatim federalni ministar za razvoj, poduzetništvo i obrt Sanjin Halimović, šefica mostarskog Ureda Izaslanstva EU u BiH Marsaili Fraser, te vođa tima INOVO projekta Kastytis Gečas, priopćeno je iz Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti.

Organizatori konferencije "Izazovi i prilike za inovativni ekonomski razvoj" su Ministarstvo za razvoj, poduzetništvo i obrt Federacije BiH, Ministarstvo obrazovanja i znanosti Federacije BiH i INTERA Tehnološki park u Mostaru, u suradnji s projektom koji financira EU "INOVO''; Izgradnja institucionalnih kapaciteta tri inovacijska centra i istraživačkog sektora u Bosni i Hercegovini".

Konferencija će poslužiti kao pokretač za periodične sastanke između svih zainteresiranih aktera u cilju podrške inovacijama i razvoju, kroz okupljanje visokopozicioniranih dužnosnika, predstavnika velikih kompanija te organizacija za istraživanje i razvoj, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close