JP Elektroprivreda HZ HB

Ivani Bunozi dodijeljeno priznanje ''Žene u biznisu - žene poduzetnice i menadžeri''

Gospodarstvo / Flash | 07. 07. 2014. u 08:29 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivani Bunozi izvršnoj direktorici za ekonomske poslove JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar na svečanosti dodjele priznanja vodećim kompanijama u BiH prema ostvarenim rezultatima u 2013. godini, dodijeljenjo je specijalno priznanje ''Žene u biznisu - žene poduzetnice i menadžeri''.

''Pored obrazovanja i stjecanja višegodišnjega iskustva, smatram iznimno važnim odgovoran odnos prema poslu, stručan i timski rad, te bez obzira na svakodnevna poslovna iskušenja nužno je imati optimističan pristup rješavanju kompleksnih problema, posebice pri donošenju strateških odluka. Naravno da svaki posao sa sobom nosi i rizik na koji se nastojim unaprijed pripremiti, prihvatiti ga i pretvoriti u svojevrsni izazov, a to mi daje dodatnu motivaciju'', odgovorila je Bunoza na upit o svojoj formuli uspjeha.

Žene u biznisu trebaju biti hrabre, ustrajne i vjerovati u sebe, pa će i uspjeh biti puno izvjesniji, riječi su nagrađene direktorice ekonomskih poslova Elektroprivrede HZHB d.d. Mostar.

Inače, već 27 godina Poslovne novine (izdanje Privredne štampe d.o.o. Sarajevo) uspješno realiziraju prepoznatljivi projekt 100 najvećih u gospodarstvu BiH, pa je tako 26. srpnja tekuće godine u novom kongresnom centru na Ilidži – Congress & Event Center Terme.

Na rang listama u različitim kategorijama našlo se više od 800 kompanija, a kao i obično rangirane su velike, srednje i male kompanije prema ukupnom prihodu, neto dobiti, izvozu i investicijama.

 

Kopirati
Drag cursor here to close