Stručni skup u Neumu

Inženjerska struka vodi BiH u Europu izgradnjom prometno-komunikacijske infrastrukture

Skup pod nazivom ''Definiranje ciljeva, prioriteta, načina financiranja i dinamike izgradnje saobraćajno-komunikacijske infrastrukture u Bosni i Hercegovini'' održat će se 12. svibnja u subotu 2018. s početkom u 11 sati u hotelu Sunce.
Gospodarstvo / Flash | 08. 05. 2018. u 08:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje inžinjera saobraćaja i komunikacija u Bosni i Hercegovini u suorganizaciji Fakulteta za saobraćaj i komunikacije Univerziteta u Sarajevu i Instituta Fakulteta za saobraćaj i komunikacije i Instituta za saobraćaj i komunikacije Sarajevo, a pod pokroviteljstvom Ministarstva komunikacija i prometa BiH,  Federalnog ministarstva prometa i komunikacija, Ministarstva saobraćaja i veza RS i Ministarstva prometa i veza HNŽ, organizira Susret inženjera prometa i komunikacija i znanstveno-stručni skup.

Skup će se održati pod nazivom ''Definiranje ciljeva, prioriteta, načina financiranja i dinamike izgradnje saobraćajno-komunikacijske infrastrukture u Bosni i Hercegovini'', a održat će se i  promocija 8. broja znanstveno stručnog časopisa: TEC – TRAFFIC ENGINEERING & COMMUNICATIONS.

Susret će se održati u Neumu, 12. svibnja (subota) 2018. s početkom u 11 sati u hotelu Sunce.

Znanstveno-stručni skup će okupiti najistaknutije stručnjake iz svih oblasti prometa, transporta i komunikacija u Bosni i Hercegovini, na kojem će biti prezentirani znanstveno-stručni radovi za različite vrste transportne infrastrukture u BiH i zapadnom Balkanu u kontekstu pristupa EU, koji će obraditi ciljeve, prioritete, način financiranja, dinamiku izgradnje, autoputeva, brzih cesta, aerodroma, željeznica, poštanske i telekomunikacijske mreže, navodi se u priopćenju za javnost koje potpisuje prof. dr. Osman Lindov, dipl. inž. saobr. predsjednik Upravnog odbora Udruženja.

Predviđeno je izlaganje preko 30 referata iz različitih oblasti prometa, transporta i komunikacija, koji su orijentirani na izgradnju prometno-komunikacijske infrastrukture u Bosni i Hercegovini.

Na znanstveno - stručnom skupu biti će razmotreno definiranje ciljeva, prioriteta, načina financiranja i dinamike izgradnje prometno-komunikacijske infrastrukture u Bosni i Hercegovini, od strane inženjerske struke uz sudjelovanje dužnosnika ministarstva transporta i komunikacija BiH i entitetskih ministarstava prometa/saobraćaja i komunikacija/veza, te entitetskih Direkcija i Agencija iz oblasti prometa, transporta i komunikacija u Bosni i Hercegovini.

Kopirati
Drag cursor here to close