Karticom plati

Hypo banka: Damir Burnazović dobitnik prve nagrade u iznosu 3.000 KM

Gospodarstvo / Flash | 20. 06. 2013. u 10:46 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sudjelovanje u nagradnoj igri Hypo banke: ''Karticom plati da se isplati'' isplatilo se za tri sretna dobitnika koji su u nagradnom izvlačenju održanom 12. 06. 2013.   osvojili 3.000, 2.000 odnosno 1.000 KM.

Podsjećamo da je nagradna igra organizirana tijekom svibnja mjeseca za klijente Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. korisnike Hypo Visa Electron i Hypo Visa Revolving  platnih kartica.

Pravo sudjelovanje u nagradnoj igri imali su svi klijenti, korisnici navedenih kartica, koji su za vrijeme trajanja nagradne igre napravili najmanje pet transakcija plaćanja roba i usluga u zemlji i inozemstvu.

Treću nagradu Hypo Visa Poklon  platnu karticu sa položenih 1.000 KM osvojila je Marija Šunjić iz Mostara dok je druga nagrada Hypo Visa Poklon kartica na iznos 2.000 KM otišla je u ruke sretnom dobitniku Rasimu Husejnoviću iz Lukavca.

Damir Burnazović, Ilidža, bio je najsretniji dobitnik te je prva nagrada, Hypo Visa Poklon platna kartica sa položenih 3.000 KM, otišla upravo u njegove ruke.

Njemu je nagradu uručila Ana Sokolović, voditeljica Hypo poslovnice Ilidža. 

''Uvjete za sudjelovanje u nagradnoj igri sam ispunio koristeći svoje Hypo Visa kartice za kupovinu benzina i moto-opreme za moj motocikl. Nagrada i činjenica da sam u nagradnom izvlačenju od svih klijenata upravo ja izvučen me oduševila, kao i sama nagrada naravno. Iznos nagrade je u biti otplatio moj motocikl, a preostaje i malo novca za ljetovanje sa mojom porodicom i vožnju motociklom po primorskim gradovima,'' izjavio je Damir Burnazović, dobitnik prve nagrade.

Damir Burnazović je po svoju nagradu došao donijevši šampanjac i buket cvijeća.

''Jednostavno sam morao da na  neki način  pokažem koliko sam sretan i podijelim to sa zaposlenicima u poslovnici Ilidža'', objasnio je dobitnik.

Hypo banka podsjeća da je u tijeku i drugi krug nagradne igre ''Karticom plati da se isplati'' uz iste uvjete sudjelovanja kao u prvom krugu. Drugi krug traje do 30. 06. 2013. a nagradno izvlačenje metodom slučajnog odabira biti  će održano 12. 07. 2013. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close