Ekskluzivno

Hrana, ljepote i kultura: Prelistajte vodič kroz Hercegovinu

Gospodarstvo / Flash | 16. 06. 2015. u 13:15 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi Kulturno informativno-turistički vodič Hercegovine u kojem se turistima opisuju kulturne manifestacije, prirodne ljepote te smještaj u hercegovačkim odredištima izašao je iz tiska.

Vodič je u suradnji s Turističkom zajednicom HNŽ izdala marketinška i izdavačka agencija Sfera d.o.o., Mostar, a na 20 stranica opisana su zabavna, sportska, kulturna i druga događanja u vremenskom razdoblju od 15. lipnja do 15. rujna 2015. godine.

Info vodič će biti idealno rješenje za sve koji se u bilo kojem trenutku požele informirati o aktualnim događanjima tekućeg mjeseca, naveli su iz Sfere te istaknuli kako će se svakoga mjeseca na dnevnoj bazi pratiti aktualni događaji, kako bi se posjetitelji Mostara, Neuma, Čapljine i drugih gradova Hercegovine mogli lagano i brzo odlučiti koji to grad, manifestaciju, galeriju ili muzej žele posjetiti.

''Ako im zatreba mjesto za noćenje ili su samo raspoloženi za ukusan ručak, u Info vodiču će također moći pronaći sve informacije o popularnim gastronomskim mjestima Hercegovine'', naveli su izdavači.

Vodič će izlaziti u četiri izdanja, svakog 15-og u mjesecu u nakladi od 15.000 primjeraka.

Bljesak.info kao ekskluzivni medijski partner omogućava Vam da prelistate ovomjesečno izdanje vodiča.

Kopirati
Drag cursor here to close