Mala i srednja poduzeća

'Horizont 2020' - idealna prilika za inovativn proizvode i usluge u BiH

Gospodarstvo / Flash | 15. 12. 2014. u 13:19 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Info dan za kompanije o temi "Horizont 2020 - mogućnosti financiranja inovativnih proizvoda i usluga za mala i srednja poduzeća iz Bosne i Hercegovine", koji organizira Vanjskotrgovinska komora BiH (VTKBiH), bit će održan sutra u Sarajevu.

"HORIZONT 2020" je do sada najveći program Europske unije (EU), namijenjen istraživanju i inovacijama s proračunom od 80 milijardi eura za period od 2014. do 2020. godine.

Program ima za cilj potaknuti ekonomski rast i otvoriti nova radna mjesta u EU i unaprijediti globalnu konkurentnost kompanija iz EU, ali i iz drugih država sudionica u Programu.

Na događaju će biti prezentirani primjeri uspješnih projekata u okviru Okvirnog programa 7 za istraživanje i razvoj (FP7 2007-2013), kao i iskustva u podnošenju projektnih prijava za "HORIZONT 2020."

Info dan će biti prilika za sudionike da dobiju neophodne praktične informacije o tome kako pripremiti uspješan projektni prijedlog za "HORIZONT 2020."

Predavači na ovom događaju direktno su sudjelovali u različitim fazama pripreme i realizacije projekata u ovoj oblasti te će svoja iskustva prezentirati sudionicima, a u završnom dijelu događaja sudionici će imati priliku postaviti direktna pitanja predavačima, priopćeno je iz VTKBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close