Radionica

Hercegovke o dobrim praksama u ženskom poduzetništvu

Gospodarstvo / Flash | 05. 04. 2017. u 10:43 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru projekta "Podrška ekonomskom osnaživanju žena u Hercegovini", kojeg podržava Veleposlanstvo SAD-a u BiH, udruga "Žena BiH" organizirala je radionicu "Dobre prakse u ženskom poduzetništvu".

Na radionici su razmijenjena iskustava, ideje i dobre prakse u pokretanju malih ženskih biznisa između korisnica spomenute udruge i šest žena s područja čitave BiH, koje imaju ili su imale iste životne priče ali uspješno vode svoje male biznise, priopćeno je iz spomenute udruge, priopćeno je.

Kako bh. društvo pravi snažan zaokret ka modelima zapošljavanja kakvi postoje u suvremenim razvijenim zemljama, udruga "Žena BiH" koncipirala je program obuke i osnaživanja koji odgovaraju potrebama žena.

Obuka podrazumijeva psihosocijalnu podršku i savjetodavni rad sa svakom korisnicom, seminar za unaprjeđenje kompetencija polaznica za nastup na tržištu rada te poticaj žena da pokrenu samostalne poslove.

U okviru projekta polaznicama obuke omogućeno je da svoje proizvode izlože na Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2017.

Kopirati
Drag cursor here to close